Finn szauna tájékoztató

Tradicionális finn szaunák hagyományos és Minimal Design kivitelben.

Szauna szeánszok

A Szaunavarázs Kft. évtizedes gyártói tapasztalatával akár otthon is élvezheti családtagjai, barátai körében a szauna szeánszok tisztító, frissítő hatását.

Minden finn szaunánk berendezése, kályhája, kiegészítője a világviszonylatban is elsők között lévő finnországi Harvia kínálatából származik.

A hazai és nemzetközi trendekhez igazodva, valamint megrendelőink speciális igényeit figyelmbe véve megalkottuk saját tervezésű modern formavilágú Minimal Design finn szauna modelleinket.

Minimal Design és hagyományos finn szaunák egyaránt legyárthatók módosított, egyedi méretben.

Az irányadó alaprajzok alapján Ön által kiválasztott modellt az Ön igényei szerint építjük meg a meghatározott méretben és alapanygokból.

A szauna alapanyaga, formája/alaprajza felszereltsége módosítható.

Akár kis méretű otthoni egyfázisú 230 V-os elektromos kályhával (2,3 kW-tól) szerelt szaunára lenne szüksége, vagy nagy méretű közösségi kabinra, keressen bennünket bizalommal.

A 60 éves múlttal rendelkező -piacvezető- finnországi Harvia teljes termékkínálatában mindenki megtalálja a neki megfelelő szaunakályhát az egyszerűtől a luxus design kályháig és kiegészítőkig.

Minden szauna alapanyaga alapáron a finn északi lucfenyő szauna lambéria.

Természeteen minden egyéb faanyagot be tudunk szerezni igény esetén. Faanyagok  képekkel az "Alapanyagok,kiegészítők" menüpont alatt.

Választható vezérlők a kényelemért!

Választható szauna vezérlők: manuális, digitális, digitális LCD kijelzős, GSM vezérlős, arometárépia-fényterápia vezérlős, gőz vezérlős.

A szauna ajtó standard méretű 180*60 cm-es 8 mm-es edzett biztonsági üveg víztiszta vagy bronz parsol színben. A kiegészítő ablakok dupla rétegű hőszigetelt ablakok, design elemként akár íves szauna üvegfelületet is el tudunk helyezni 6 mm-es edzett üvegből.

Szauna szigetelőanyagként minden kabinunkba öko farost hőszigetelő lemezt építünk be, mely természetes alapanyagú és a különböző gyapot szigetelőanyagoktól eltérően nem esik össze jó pár évet követően a szendvics szerkezetű falakban, így nem keletkezik hőhíd a szauna felső részén.

Minden szauna alkatrész a jelenleg hatályban lévő szabványoknak megfelelő. A szauna kályha, lámpatest vezetékei hőálló szilikon vezetékek.

Csodás hangulat a szaunában

A szauna szeánszok minden kellékét megtalálja nálunk, minőségi finn beszállítóktól:

- szauna illatanyagok,

- szauna mézek,

- szauna szappanok,

- szauna só,

- szaunavirgácsok,

- textil és papír ülőkendők,

- szauna tisztító és fertőtlenítő szerek,

- szauna kefék.