Finn szaunáról

Tradicionális kialkítású finn szaunák, hagyományos kivitelben.

Szauna kiegészítők

A Szaunavarázs Kft. évtizedes gyártói tapasztalatával akár otthon is élvezheti családtagjai, barátai körében a szauna szeánszok tisztító, frissítő hatását.

Minden finn szaunánk berendezése, kályhája, kiegészítője a világviszonylatban is elsők között lévő finnországi Harvia kínálatából származik.

A megrendelőink igénye alapján finn szaunákat hagyományos kinézetben és nagy üvegfelületű Minimal Design változatban is egyaránt gyártjuk.

Az irányadó alaprajzok alapján Ön által kiválasztott modellt az Ön igényei szerint építjük meg a meghatározott méretben és alapanygokból.

A szauna alapanyaga, formája/alaprajza felszereltsége módosítható.

Akár kis méretű otthoni egyfázisú 230 V-os elektromos kályhával (2,3 kW-tól) szerelt szaunára lenne szüksége, vagy nagy méretű közösségi kabinra, keressen bennünket bizalommal.

A 60 éves múlttal rendelkező -piacvezető- finnországi Harvia teljes termékkínálatában mindenki megtalálja a neki megfelelő szaunakályhát az egyszerűtől a luxus design kályháig és kiegészítőkig.

Minden szauna alapanyaga alapáron a finn északi lucfenyő szauna lambéria.

Természetesen minden egyéb faanyagot be tudunk szerezni igény esetén. Faanyagok  képekkel az "Alapanyagok,kiegészítők" menüpont alatt.

Természetes alapanyagok

Választható szauna vezérlők: manuális, digitális, digitális LCD kijelzős, GSM vezérlős, arometárépia-fényterápia vezérlős, gőz vezérlős.

A szauna ajtó standard méretű 180*60 cm-es 8 mm-es edzett biztonsági üveg víztiszta vagy bronz parsol színben. A kiegészítő ablakok dupla rétegű hőszigetelt ablakok, design elemként akár íves szauna üvegfelületet is el tudunk helyezni 6 mm-es edzett üvegből.

Szauna szigetelőanyagként minden kabinunkba öko farost hőszigetelő lemezt építünk be, mely természetes alapanyagú és a különböző gyapot szigetelőanyagoktól eltérően nem esik össze jó pár évet követően a szendvics szerkezetű falakban, így nem keletkezik hőhíd a szauna felső részén.

Minden szauna alkatrész a jelenleg hatályban lévő szabványoknak megfelelő. A szauna kályha, lámpatest vezetékei hőálló szilikon vezetékek.

Szauna szeánsz kellékek

A szauna szeánszok minden kellékét megtalálja nálunk, minőségi finn beszállítóktól:

- szauna illatanyagok,

- szauna mézek,

- szauna szappanok,

- szauna só,

- szaunavirgácsok,

- textil és papír ülőkendők,

- szauna tisztító és fertőtlenítő szerek,

- szauna kefék.