Hírek

2012. december 10-én elindult új weboldalunk tesztverziója. Infraszauna mindenkinek!

2012. decemberétől elérhető kombi vagy finn szaunába beépítve illetve alkatrészként a Harvia szaunakályhák elérhető árú design modellcsaládja a Harvia Cilindro. Infraszauna és finn szauna mindenkinek!

2013. január 23-tól megújult a www.infravarazs.hu, új felhasználóbarát felülettel fogadjuk látogatóinkat. Infraszauna és finn szauna mindenkinek!

2013. február 22. A Youtube Infravarázs csatornáján megtekinthető bemutatkozó videónk, melyben virtuális sétát tehet egy infraszaunában. Infraszauna és finn szauna mindenkinek!

2013. júniusától termékeink Ausztriában is elérhetőek viszonteladó partnerünknél.

2013. decembertől felár ellenében infraszaunáink új LCD kijelzős vezérléssel is készülhetnek, 3 illetve 5 infrasugárzó teljesítményszabályzási lehetőséggel.

2014. új Premium kategóriás infraszauna modellek.

2014. április Új LED kijelzős, minimal design infraszauna, finn szauna és kombi szauna vezérlések érkeztek.

2014. június - új extra - minimal design LED front világítás.

2015. október - Minimal Design II. termékeink megérkeztek

2016. április - Minimal Design III. termékeink megérkeztek

2016. szeptember - A Minimal termékek iránti nagy érdeklődés miatt Minimal Design finn szauna és kombi szauna fejlesztésekbe kezdtünk a nyáron, így már nagy üvegfelületes termékeink lefedik a szauna termékek teljes kínálatát

2017. szeptember - Ismét a Minimal infraszaunák fejlesztésével telt a nyarunk - a munka mellett-, már sarok változatban is elérhető a Minimal infraszaunánk.