Normál finn szaunák

Tradicionális finn szauna

Amennyiben Ön hagyományos kinézetű, tradicionális finn szaunát szeretne standard vagy egyedi méretben, akkor nem kell tovább keresnie. 

Az oldal alján található irányadó minta alaprajzok között biztosan megtalálja az Önnek megfelelő méretű, elrendezésű finn szaunát, melyet a tervezett helyre átméretezünk igény szerint.

Az egy fázisról üzemeltethető kis fürdőszobai szaunától a családi, baráti szauna szeánszok megtartására is alkalmas nagy méretű modellekig válogathat kínálatunkból.

Mivel termékeink nincsenek előre legyártva, ezért az egyedi méret, kialakítás felárat nem képvisel.

A finn szaunák kályhája és felszerelése - világítás, dézsa, felöntő kanál, hőmérő, páramérő ... - mind, mind a finn Harvia cég aktuális termékei kerülnek majd kiválasztásra Ön által. A Harvia kínálatában mindenki megtalálja a neki megfelelő szaunakályhát és kiegészítőt az egyszerűtől a luxus design kályháig és kiegészítőkig.

A finn szauna alapanyaga alapáron a finn északi lucfenyő lambéria.

Minden egyéb faanyagot be tudunk szerezni igény esetén. Faanyagok  képekkel az "Alapanyagok,kiegészítők" menüpont alatt.

Választható kiegészítők

Választható szauna vezérlők: manuális, digitális, digitális LCD kijelzős, GSM vezérlős, arometárépia-fényterápia vezérlős, gőz vezérlős.

A szauna ajtó mérete alapesetben 180*60 cm-es 8 mm-es edzett biztonsági üveg víztiszta vagy bronz parsol színben. Az ablakok dupla rétegű hőszigetelt ablakok, design elemként hajlított/íves szauna üvegfelületet is el tudunk beépíteni 6 mm-es üvegből.

A szauna kabin szigetelőanyaga öko farost hőszigetelő lemez, ami természetes alapanyagú és a különböző gyapot szigetelőanyagoktól eltérően nem esik össze jó pár évet követően a szendvics szerkezetű falakban, tehát nem keletkezik hőhíd a szauna felső részén.

Szauna alaprajz minták:

Finn szauna alaprajz minták