Újdonságok a Harvia szaunavilágából

A Harvia megalkotta a Glow toronykályha kis helyet foglaló, sarokban is elhelyezhető változatát. Tökéletesen illeszkedik kis és közepes méretű szaunákhoz. 6,8 kW és 9,0 kW teljesítményben.
Modern stílusú torony rozsdamentes acél szaunakályha a legigényesebb szaunatervezők igényeinek kielégítésére. Oszlop formája lenyűgözővé teszi a szaunát, beépítve olyan, mint egy korona a padok között díszelegve. Nagy mennyiségű szaunakővel, mely lágy és kiegyensúlyozott szaunaélményt nyújt. 6,8 kW és 9,0 kW teljesítményben. 
A "The Wall" szaunakályha ötvözi a minimalista skandináv dizájnt és a finn szakértelmet, így adva felhasználóbarát élményt a szaunázóknak. 4,5 kW, 6 kW, 8 kW és 9,0 kW teljesítményben. 
A Cilindro torony szaunakályha megfelelő mennyiségű gőzt bocsát ki a nagy méretű kabinokban és olyan szaunákban is, ahol a nagy üvegfelületek igénylik a megnövelt teljesítményt. Padba építhető beépítő keretekkel, szabadon álló változata különböző színű palástokkal is kapható. 6,8 kW, 9,0 kW és 11,0 kW teljesítményben.PRO változatban 10 kW és 13,2 kW teljesítménnyel.
A luxus szauna kiegészítők megegyező minimalista designt kaptak, elegáns és modern dekorációs rendszert alkotnak. A tartozék szett tartalmaz egy rozsdamentes acél dészát, kanalat és egy könnyen leolvasható hőmérő/páramérőt. 
Legend szaunalámpa - mattfekete acél előtétes modern szaunalámpa. 
Steel szaunalámpa - Rozsdamentes acél, szálcsiszolt előtéttel rendelkező szaunalámpa.